BHB staat voor ‘Transparant, Gepassioneerd en Duurzaam Bouwen’

Bij BHB ‘Het Nieuwe Bouwen’ staan drie thema’s centraal in onze manier van werken; Transparant, Passie en duurzaam.

Concept

Ons concept is gebaseerd op het intiem samenwerken met de opdrachtgever, wat dus betekent zonder hoofdaannemer. Er wordt gewerkt met een netwerk van onderaannemers die geselecteerd zijn op basis van de te gebruiken materialen voor de woning. Een goed samenwerkingsverband zal leiden tot een kwalitatief goed eindproduct, waardoor wij u een goede prijs kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

Door ambachtelijk vakwerk en bouwmanagement hebben wij in de afgelopen 30 jaar kennis, ervaring en kunde opgedaan. Het doel van elke opdracht is om het beste kwalitatieve eindresultaat voor de opdrachtgever te realiseren. Het is de bedoeling dat wij, als een spin in een web, het bouwproces aan gaan sturen. Hierbij kunnen wij worden gezien als een ‘ontzorger’ (noem het: coach, inkoper, beoordelaar, adviseur, co√∂rdinator of planner) om u als opdrachtgever te bieden waar u om vraagt.

Samen tot een goed eindresultaat

BHB heeft structurele relaties met een netwerk van specialisten. Uiteraard hebben deze partners dezelfde filosofie en mentaliteit en kennen zij de bouwmethode en stijl van ‘Het Nieuwe Bouwen’. Deze methode houdt bovengemiddeld rekening met de wensen van de klant. Er wordt transparant gewerkt en de factoren tijd, geld en organisatie worden serieus genomen waarbij wij ook verantwoordelijkheid nemen voor het eindresultaat. Op deze manier kunnen wij u, als opdrachtgever, ‘ontzorgen’ tot een punt dat u prettig vindt. Deze mentaliteit is geen gemeengoed in de bouwwereld, ook al denkt men dit vaak wel.